Tillbehör

Adaptersats för barncykel med handbroms: Gör det möjligt att montera tandemstången till en barncykel med handbroms. Adaptern flyttar fram bromskabeln, vilket gör det möjligt att montera mottagardelen på barncykeln. Satsen används till barncyklar med handbroms.

Artikelnr: 360904
Pris: 50 kr

Extra mottagare till barncykel: Detta set gör det möjligt att koppla tandemstången till en annan barncykel. En vuxen med mer än ett barn kan på så vis alternera bogseringen mellan flera barn. Satsen innehåller de delar som är monterade på barncykeln. Satsen är valfri och behövs bara om man vill ha möjlighet att använda tandemstången till mer än en barncykel.

Artikelnr: 640205
Pris: 299 kr

Extra sadelstångssats: Detta set gör det möjligt att koppla tandemstången till en annan vuxencykel. De vuxna kan på så vis turas om att cykla med barnet. Satsen inkluderar alla delar som är monterade på vuxencykeln. En snabbkoppling och förvaringsklämma ingår också. Satsen är ett valfritt tillbehör och behövs endast om man vill ha möjlighet att kunna flytta tandemstången mellan två vuxencyklar.

Artikelnr: 640203
Pris: 249 kr

Flip Up Stödhjul: Dessa specialutformade stödhjul kan användas för barn som inte kan cykla på egen hand utan stödhjul. Stödhjulen kan snabbt fällas upp och ur vägen när tandemstången ska användas och fälls lika enkelt ned igen när barnet vill cykla på egen hand. Stödhjulen passar 12", 14", 16", och 20" cyklar. Varning: Stödhjulen måste vara uppfällda eller borttagna när tandemstången används.

Artikelnr: 439985
Pris: 249 kr

Användarhandbok
Flip Up Stödhjul

 

 

 

Marknadsförs i Sverige av:
Sportside Import, Scoutvägen 48, 191 39 Sollentuna
Email: info@sportside.se
Telnr: 0739-999 079


©2013 Sportside Import